Transfervoorwaarden: voor een correcte taxi rit

Wilt u meer weten over de transfervoorwaarden in Alicante en Valencia (Costa Blanca) en omgeving? Bekijk de onderstaande algemene voorwaarden om te zien hoe we al meer dan 25 jaar tewerk gaan.

Wees voorbereid door het volgende te lezen

Het privé-transferbedrijf Taxi Alicante is onderworpen aan de volgende algemene voorwaarden voor al haar diensten (luchthaven taxi, taxidienst, groepsvervoer en zakelijk vervoer):

 • Taxi Alicante kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen door files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die tot gevolg hebben dat u uw vlucht mist. U dient zelf genoeg tijd te nemen om op de luchthaven te komen, zodat u met eventueel oponthoud toch nog op tijd op de luchthaven aanwezig kunt zijn.
 • Met het oog op een correcte uitvoering moeten de aanvrager alle nuttige inlichtingen verstrekken die door Taxi Alicante verzocht wordt. Minstens moet de aanvrager, het afhaal en/of afzetadres, het aankomstuur van de vlucht en een telefoonnummer, bij aanvraag meedelen.
 • Bij afhaling op de luchthaven moet de aanvrager steeds uitkijken naar een naambordje met uw naam erop. De aanvrager verbindt zich er toe om, indien hij/zij zich niet op de aangeduide vlucht bevindt, ons hiervan op de hoogte te stellen. Bij grondige wijziging van het aankomst- en/of vertrekuur dient de aanvrager ons hiervan eveneens op de hoogte te stellen. Bij gebreke hiervan zal de volledige prijs verschuldigd zijn, eventueel te vermeerderen met de kostprijs voor de reeds gemaakte verplaatsing.
 • Kinderzitjes/verhoogkussens zijn kosteloos verkrijgbaar OP UW AANVRAAG. Dus u, als klant, moet altijd meedelen of er kinderen in het gezelschap zijn die een autostoel nodig hebben. Dit is verplicht voor kinderen tot 12 jaar. Indien u dit niet reserveert en bijgevolg de transfer niet kan worden uitgevoerd wegens veiligheid- & verzekeringsredenen, zal u aansprakelijk worden gesteld en sowieso de transfer voor 100% moeten betalen.
 • De te vervoeren personen zijn aansprakelijk voor alle schade die Taxi Alicante door hun fout zou oplopen.
 • Taxi Alicante is verzekerd overeenkomstig de bepalingen betreffende het vervoer van personen.
 • Klachten met betrekking tot de door Taxi Alicante geleverde diensten zijn slechts aanvaardbaar en in overweging te nemen indien zij per aangetekend schrijven worden meegedeeld binnen de acht dagen na de uitvoering. Een klacht kan niet gelden als reden om de betaling op te schorten of uit te stellen.
 • De wachttijd van onze chauffeurs op de luchthaven is maximaal 1 uur na landing van uw vliegtuig. Daarna wordt er 20,00 euro extra in rekening gebracht bovenop de afgesproken vervoersprijs.
 • Taxi Alicante behoudt zich het recht om op het laatste moment een transfer te annuleren i.v.m. overmacht zoals verkeerschaos, weersinvloeden, aanslagen, …. U kunt er echter van uit gaan dat wij er alles aan doen om annulatie te voorkomen.
 • Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de rit. Daarna zijn wij verplicht u de volledige ritprijs in rekening te brengen.
 • Alle bedragen kunnen vooraf betalen via rekeningnummer IBAN ES82 3045 2662 4027 2001 0013 – B.I.C.: CCRIES2A045. Wanneer u de overschrijving hebt uitgevoerd, gelieve een afschrift hiervan door te mailen als bewijs. Indien gewenst kan er cash betaald worden aan onze chauffeur ter plaatse of via creditcard.
 • Ingeval van geschillen zijn alleen rechtbanken van het rechtsgebied waar de zetel van Taxi Alicante is bevoegd rechtsgeldig.

Wilt u meer weten omtrent onze transfervoorwaarden?

Als je nog steeds een vraag hebt over onze transfervoorwaarden naar Alicante en Valencia aan de Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Javea, Moraira, Torrevieja, Altea, Albir, Benissa, Denia, …), neem dan contact met ons op via telefoon of via het formulier beschikbaar op de site. Vraag ook om uw offerte voor de taxi naar de luchthaven of andere transfers: deze wordt gratis en vrijblijvend verstrekt.

Een link naar je website?

In dit gedeelte vindt u interessante links naar hotelwebsites, ticketverkoop, luchthavens, enz. om uw vakantie op verschillende plaatsen aan de Costa Blanca te organiseren, zoals Alicante, Valencia, Calpe, Benidorm, Cartagena, Elche en Murcia.

Klik hier
Bent u op zoek naar een gratis offerte taxivervoer naar de luchthaven in Alicante of Valencia?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop aan de rechterkant!