Taxidienst? Veilig, punctueel en 100% vertrouwelijk

Al meer dan 25 jaar specialiseert Taxi Alicante zich in de privétransfer (taxidienst) van mensen in heel Spanje. Klim aan boord van onze taxi aan de Costa Blanca en reis 24 uur per dag, elke dag van het jaar veilig. Onze vaste taxi tarieven zijn de garantie van ons respect voor elke klant.

Waar en wanneer u wenst

Boek eenvoudig uw taxidienst en onze ervaren chauffeur haalt u op op het aangegeven adres en op het afgesproken tijdstip. We zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar en doen ons best om u een persoonlijke service te bieden die aan al uw wensen voldoet. Met Taxi Alicante geniet u van:

  • een hartelijk ontvangst;
  • een rustige en ontspannen taxirit;
  • absoluut comfort aan boord van een van onze perfect uitgeruste voertuigen;
  • een bestuurder die meerdere talen spreekt;
  • absolute discretie van onze werknemers.

Laat u door Spanje rijden zonder u zorgen te maken over verkeer, te vinden parkeerplaatsen, bagage om te laden, enz. Wij vervullen onze missie in taxiservice om zo aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen.

Een complete taxiservice

Wij garanderen ten allen tijde veilige en stipte diensten op het gebied van luchthaven taxi van en naar de luchthaven van Alicante en de luchthaven van Valencia. Willen je vrienden of familie je bezoeken en zijn ze niet gemotoriseerd? We hebben de oplossing met ons groepsvervoer (taxibusje) en bieden een minibus met een capaciteit van 8 tot 54 passagiers. Voor uw werknemers, managers of klanten hebben we ook een vloot aangepast aan zakelijk vervoer.

Een taxidienst aangepast aan elk verzoek

Heeft u een specifiek verzoek? Neem onmiddellijk contact met ons op via telefoon of via het formulier om het bij ons in te dienen en wij zullen u een aangepast aanbod doen. Wij bieden uw offerte voor de taxi van en naar de luchthaven en voor onze andere diensten steeds gratis en vrijblijvend aan. We zijn actief in heel Spanje en voornamelijk aan de Costa Blanca: Calpe, Benidorm, Javea, Moraira, Torrevieja, Altea, Albir, Benissa, Orihuela Costa, Guardamar del Segura, Denia, Villajoyosa, …

groepsvervoer alicante valencia
groepsvervoer luchthavenvervoer luchthaventransfer alicante
luchthaventransfer taxibus alicante vliegveld
luchthavenvervoer taxibus luchthaven alicante
Bent u op zoek naar een gratis offerte taxivervoer naar de luchthaven in Alicante of Valencia?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop aan de rechterkant!