Taxi Alicante, private luchthaven transfers 24u/24u

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Taxi Alicante een solide reputatie op het gebied van privé-luchthaventransfers in Alicante en Valencia (Costa Blanca). Gespecialiseerd in individueel of groepsvervoer, garanderen wij een 100% veilige service.

De voordelen van Taxi Alicante

Onze hooggekwalificeerde chauffeurs beheersen verschillende talen om u een warm en persoonlijk welkom te bieden. We stellen al onze vaardigheden tot uw beschikking om u te laten genieten van aangename momenten met ons. Reken op Taxi Alicante is zorgen dat:

  • een kwaliteitsdienst op basis van stiptheid,
  • om op elk moment begeleid te worden: van het ophalen tot op uw bestemming. Je chauffeur wacht ook op je in de aankomsthal van de luchthaven,
  • alle gemakken die nodig zijn voor een aangename reis dankzij een moderne vloot van mooie auto’s.

Deze vloot van goed onderhouden voertuigen en minibussen omvat: een Mercedes-Benz S-Klasse, Mercedes Viano, een Mercedes Vito, een Seat Altea XL, een Volkswagen Passat, een Neoplan Cityliner-bus voor maximaal 54 personen en verschillende minibussen voor maximaal 20 personen.

De diensten van Taxi Alicante

We reizen 24 uur per dag, elke dag over de weg om u een complete service te bieden bij privé luchthaven transfers. We passen ons aan uw verzoeken aan en streven altijd hetzelfde doel na: uw tevredenheid. Onze diensten omvatten:

Een betrouwbare partner in luchthaven taxi

Boek nu uw taxibusje door telefonisch of via het online beschikbare formulier contact met ons op te nemen. We zijn zeer actief aan de Costa Blanca van Calpe tot Benidorm via Javea, Moraira, Teulada, Torrevieja, Altea, Albir, Benissa … Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor de taxi van of naar de luchthaven of bekijk de luchthaven taxi prijslijst.

Medewerkers

ons team

Lieven Van Parijs
Lieven Van Parijs

Zaakvoerder

Begonia Z.
Begonia Z.

Secretaresse

Bent u op zoek naar een gratis offerte taxivervoer naar de luchthaven in Alicante of Valencia?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop aan de rechterkant!