Geniet van een optimale luchthaventaxi transfer van en naar Alicante en Valencia vliegveld

Al meer dan 25 jaar stelt Taxi Alicante al haar ervaring en expertise tot uw dienst om kwaliteitsdiensten te garanderen in luchthaventaxi van en naar Alicante en Valencia (Costa Blanca). Onze chauffeurs kennen de routes als geen ander om u veilig en discreet naar uw bestemming te brengen.

Vragen? Wij helpen u onmiddellijk!

Veelgestelde vragen over ons werk en de voorwaarden ervan, we geven u hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Hoe word ik begroet en opgewacht op de luchthaven?

Uw privé-taxichauffeur wacht op u in de aankomsthal met een naambord dat uw naam aangeeft. Je vindt hem aan de rechterkant bij de balie van Tourist Info. Het is raadzaam om uw telefoon weer in te schakelen net voor de landing, zodat uw chauffeur, indien nodig, contact met u kan opnemen over uw luchthaventransfer.

Hoe zit het met het vervoer van extra baggage en huisdieren?

U wordt gevraagd om tijdens uw boeking aan te geven of er ook voor belangrijke/extra baggage moet worden gezorgd (rolstoel, golftas, fiets …). Over het algemeen passen we de voorwaarden en de standaardprijs van de bijbehorende service toe, maar een uitzondering kan niet worden uitgesloten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de exacte prijs van uw taxi.

Wat betreft huisdieren, we accepteren ze in onze voertuigen op voorwaarde dat ze in een door u geleverde geschikte transportkooi worden geplaatst.

Hoe zit het met het vervoer van kinderen?

Om een ​​optimale veiligheid tijdens de reis te garanderen en de geldende voorschriften aan de Costa Blanca te respecteren, vervoert Taxi Alicante altijd kinderen jonger dan 4 jaar in een stoelverhoger of een babyvriendelijke stoel. We stellen ze zonder extra kosten tot uw beschikking. Het is echter noodzakelijk dat u dit opgeeft bij uw reservering.

Mag ik de chauffeur vragen om andere passagiers op te halen op weg naar mijn bestemming?

Wij reageren positief op dit verzoek. Het is echter noodzakelijk dat u dit opgeeft tijdens uw verzoek om een ​​schatting te maken als een opdracht in groepsvervoer. Wij bieden u altijd de oplossing die het beste past bij uw behoeften en verzoeken.

Wanneer en hoe kan ik een reservering annuleren?

Om dringende redenen accepteren we annuleringen tot 24 uur vóór de start van de taxirit. Als de annulering minder dan 24 uur vóór de transfer aan ons wordt doorgegeven, wordt u gevraagd om het overeengekomen bedrag te betalen.

Wat is de wachttijd van mijn chauffeur?

De wachttijd inbegrepen in de vaste prijs is één uur vanaf de aankomst van uw vliegtuig. Na een uur wordt een toeslag van €20 in rekening gebracht op de totale prijs van de service. In geval van vertraging van uw vlucht, wordt u daarom geadviseerd om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

Wat kan ik doen als de vertrek- en/of aankomsttijden van mijn vlucht veranderen?

Omdat vertrek- en aankomsttijden kunnen worden gewijzigd, wordt u geadviseerd om Taxi Alicante zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Als uw vlucht meer dan 45 minuten vertraging heeft wanneer u aankomt in Alicante of Valencia, laat het ons dan telefonisch weten en niet per sms of e-mail.

Wat zijn de tarieven van Taxi Alicante?

Ga naar de pagina Prijslijst Luchthaven Taxi om al onze prijzen per rit te bekijken. Als u een specifieke service nodig heeft, neem dan nu contact met ons op.

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

Het is mogelijk om vooraf te betalen via overschrijving (rekening IBAN ES82 3045 2662 4027 2001 0013 – B.I.C.: CCRIES2A045). Je kunt ook online boeken en betalen via kredietkaart via www.taxialicante.eu. Vraag om meer informatie.

Wordt er een extra tarief toegepast op nachtdiensten?

Een nachttarief is van toepassing tussen 22.00 en 06.00 uur voor de luchthaven taxi service, een toeslag van 10 € op het normale tarief.

Contacteer Taxi Alicante

Heeft u nog een specifieke vraag of verzoek met betrekking tot een van onze diensten? Wilt u meer weten over de luchthaventaxi van en naar de luchthavens van Alicante en Valencia? Wij zijn telefonisch en via het contactformulier op de site bereikbaar. Actief in Alicante, serveren wij vele bestemmingen van de Costa Blanca: Calpe, Benidorm, Villajoyosa, Javea, Moraira, Torrevieja, Altea, Albir, Benissa, Denia, … Vraag snel uw offerte luchthaventaxi voor een taxibusje naar de luchthaven. Het is gratis en zonder enige bijkomende verplichtingen.