Maak het leven makkelijker met groepsvervoer

Vanuit Alicante of Valencia, zorgen wij voor uw groepsvervoer (groepshuttle) naar Alicante, Valencia (Costa Blanca) en omgeving met stijl en professionaliteit. Wij vervoeren u, uw klanten, medewerkers en managers in de beste omstandigheden qua comfort en veiligheid.

Vertrouw op onze ervaring

Of u nu alleen of in een groep bent, we doen er alles aan om u te laten genieten van uw reis aan boord van onze taxi. Al meer dan 25 jaar zorgen onze chauffeurs voor al onze klanten en bieden ze telkens de oplossing die het beste bij u past:

  • vervoer van uw werknemers naar een congres locatie;
  • een avondje uit met vrienden;
  • een uitje met het gezin aan de Costa Blanca;
  • luchthaven taxi (luchthaven transfer) van en naar de luchthavens van Alicante en Valencia;

Er zijn veel mogelijkheden om Taxi Alicante te bellen voor veilige, snelle en efficiënte luchthaventransfers. Onze chauffeurs, met de nodige ervaring voor groepshuttles, spreken verschillende talen om u telkens een persoonlijke service te bieden.

Voor grote en middelgrote groepen tegen concurrerende prijzen

Met onze moderne en perfect uitgeruste vloot kunnen we een groot aantal reizigers vervoeren. Daarom stellen we u verschillende privé minibussen ter beschikking met een capaciteit van 20 personen, met name voor de taxi naar de luchthaven. Onze Neoplan Cityliner-bus wordt speciaal aanbevolen voor groepen tot 54 personen.

Geniet van een vast tarief in groepsvervoer

Wij bieden de service qua groepsvervoer tegen een onverslaanbare en bovenal vaste prijs. Of uw afhaling ’s nachts of tijdens piekmomenten plaatsvindt, het overeengekomen tarief wordt niet gewijzigd omdat onze voertuigen niet zijn uitgerust met taximeters.

Boek de beste service met Taxi Alicante

Wilt u uw gratis en vrijblijvende offerte voor een taxi naar de luchthaven ontvangen of meer weten over al onze diensten? Neem telefonisch of via het formulier op de site contact met ons op. Wij blijven tot uw beschikking aan de ganse Costa Blanca: Alicante, Calpe, Benidorm, Javea, Moraira, Torrevieja, Altea, Albir, Benissa, Jalon, Denia, Finestrat, Guardamar, …

groepsvervoer alicante valencia
groepsvervoer luchthavenvervoer luchthaventransfer alicante
luchthaventransfer taxibus alicante vliegveld
luchthavenvervoer taxibus luchthaven alicante
Bent u op zoek naar een gratis offerte taxivervoer naar de luchthaven in Alicante of Valencia?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de knop aan de rechterkant!